Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pouťový pohár 2012

A je zase další Pouť a Pohár za námi

V sobotu 5.5. 2012 jsme pořádali 9.ročník našeho "Pouťového poháru v požárním útoku", samozřejmě přípravy už započaly dříve, ale hlavní až v pátek. Museli jsme vše přivézt k občerstvení, postavit stan a samozřejmě vytýčit prostor pro cvičení. V sobotu dopoledne jsme  připravili stánek s občerstvením a doladili poslední nedostatky.

Vše začalo ve 12:30 prezentací, jsme velice rádi, že nás přijelo podpořit rekordních 13 družstev mužů a jedno družstvo žen. V 13:15 odstartovala slavnostním nástupem vlastní soutěž, pak se rozlosovalo pořadí a soutěž začala.Soutěžilo se na dvě kola, takže bylo celé odpoledne na co koukat. Celá soutěž  byla ještě zpestřena pouťovými atrakcemi manželů Novotných a tak bylo postaráno i o nejmenší návštěvníky. Vše probíhalo bezproblémově a nejdůležitější ze všeho bylo, že i vzhledem k špatné předpovědi počasí, nám vydrželo nepršet až do konce. Vítězství v mužích si letos odvezlo družstvo z Tupadel (25,60 s), druhé bylo družstvo z Dehtína (27,12 s) a třetí Velenovští (27,62 s). My jsme obsadili 9.místo. V ženách vyhrálo družstvo z Hadravy (31,10 s).

Na závěrečném nástupu jsem s naším místostarostou předal poháry a diplomy, za nás všechny poděkoval zúčastněným týmům, vítězům předal hlavní cenu(sud piva) a samozřejmě všechny pozval na další ročník, jubilejní 10. a spojený s oslavou 120.výročí založení našeho sboru.

Nakonec si ještě vzal slovo okrskový starosta a popřál Zdeňkovi Gröslovi z Běhařova hodně zdraví a štěstí a dal pohár k jeho 40. narozeninám, pak samozřejmě následovala koupel v nádrži s vodou. 

Nakonec jsme vše zapili při zábavě, ke které nám hrála do ranních hodin skupina Classic z Bystřice nad Úhlavou.

Tímto chci poděkovat  družstvům, která nás přijela podpořit a samozřejmě i divákům, ale také  všem členům našeho SDH a ostatním, kteří přiložili ruce k dílu, protože bez toho by jsme nic neudělali!

Foto

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Jiří Lovecký - Pouťový pohár

Musím dodat, že to byla sobota celkem vydařená. Byly obavy, že bude počasí pod psa a nakonec asi bůh držel nad Slavíkovicemi ochranou hůl a vše špatné z nebe se Slavíkovicím vyhýbalo.

 



Počasí


Archiv

Kalendář
<< březen / 2024 >>

Statistiky

Online: 2
Celkem: 528502
Měsíc: 5763
Den: 232