Jdi na obsah Jdi na menu
 


Výroční valná hromada

14.01.2012

Jako každoročně tak i letos jsme se sešli 14.1.2012.na naší Výroční valné hromadě u Petra Krásnického, kterému bych chtěl tímto poděkovat. Již odpoledne ve tři hodiny jsme začali připravovat studenou večeři a uklízení jsme nechali na paní domácí, musím uznat, že vše připravila s Petrem na jedničku s hvězdičkou.
Těsně před začátkem dorazili muzikanti Norbert Brandl a Jura Macúch, trošku jsme jim zkomplikovali život, protože jsme změnili rozmístění stolů, ale to se ukázalo jako chyba, protože muzika byla špatně slyšet. Vše se přestěhovalo a pak už bylo po problému.

Schůzi zahájil starosta SDH Jaroslav Šlachta, přivítal hosty z ostatních spřátelených sborů, zvláště pak z SDH Velenovy, jakožto nejvzdálenějšího. Dále navrhl program dnešní shůze, který jsme schválili.Velitel Jiří Vogeltanz přednesl zprávu o činnosti za rok 2011.Následovala zpráva pokladníka a revizní komise, která konstatovala, že účty a hospodaření jsou v pořádku. Byl přednesen plán činnosti na rok 2012 a též schválen. Jednatel přečetl usnesení, které bylo rovněž schváleno. Následovala diskuse ve které hosté poděkovali za pozvání a pozdravili naší VVH a popřáli všem hodně zdraví a štěstí v roce 2012. Starosta obecního úřadu v Černíkově nám poděkoval za spolupráci a rovněž popřál. Velitel SDH zhodnotil naši účast na námětovém cvičení v Běhařově a Pocinovicích a poděkoval pořadatelům z Běhařova za vzorné zajištění tohoto cvičení. Dále též všechny pozval na náš Pouťový pohár v požárním útoku který se koná 5.5.2012 od 13:00 hod. Závěr schůze přdnesl starosta SDH a pak následovala volná zábava. Poseděli jsme do ranních hodin a tak si myslím, že se vše povedlo.

Foto

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 



Počasí


Archiv

Kalendář
<< duben / 2024 >>

Statistiky

Online: 2
Celkem: 531861
Měsíc: 5850
Den: 122